Новините днес

Хю Джакмaн се изправя пред скандал в трейлъра на „The Front Runner“

Front Runner е точно от онзи тип филми, от които съвременната публика има нужда – изпълнени не само с добра актьорска и режисьорска работа, но и разглеждащи актуални теми, независимо от времевата позиция на действието. Хю Джакман ще има удоволствието да ни разкаже за щатския сенатор Гари Харт, влизайки в неговата кожа и показвайки ни как медиите имат силата да смачкат всяко едно човешко същество. Вижте:

 

Джейсън Райтман сяда на режисьорския стол, за да разкаже как Харт, харизматичен сенатор от Колорадо, се превръща в първи избор на на Демократическата партия за президентските номинации през 1988 г. Всичко изглежда, че върви страхотно, докато политическа мина не експлоадира и светът разбира за извънбрачна връзка, която Гари има. Впоследствие той се отказва от надпреварата именно заради този скандал. Останалата част от историята ще разкаже за Майкъл Дукакис, който участва в изборите, но губи от Джордж Х. У. Буш.

Райтман е написал сценария заедно с политическия журналист Мат Бей и бившия прессекретар на Хилари Клинтън – Джей Карсън, адаптирайки книгата на Бей от 2015 г. – All the Truth Is Out: The Week Politics Went Tabloid. Освен самата история, фокусът на филма ще покаже и как този скандал отваря нова рана в американските политика и медии.

Джей Кей Симънс (редовният актьор на Райтман) Вера Фармига, Сара Пакстън, Ари Грейнър и Майк Съд са част от актьорския състав на филма, чиято премиера ще се състои по време на филмовия фестивал в Телюрайд. Американските зрители ще имат възможността да гледат филма в ограничен показ от 7 ноември, а широкото разпространение започва на 21 ноември. Филмът ще бъде представен и на Лондонския филмов фестивал

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.