Новините днес

Идрис Елба ще бъде отчужден баща в „Ghetto Cowboy“

Обичаме Идрис Елба, без значение, че не го одобряваме за ролята на Джеймс Бонд, за която толкова се натиска. Харизматичен красавец, Елба е от онези актьори, които притежават чар в излишък и въпреки това не го споделят на безличните си колеги. Гледаме филмите му с удоволствие и с такова ще гледаме и Ghetto Cowboy – не само заради величието на актьора, но и заради близката ни тематика на бъдещия филм.

Ghetto Cowboy е режисьорски дебют на Рики Стоуб и ще бъде базиран на едноименния бестселър на Грег Нери. Историята разказва за 15-годишния Коул, принуден да живее с деспотичния си и отчужден баща Харп (Елба) в северната част на Филаделфия. Заобиколени от мизерия, бедност и престъпност, Коул намира спасение не в друго, а в ездата. Самият режисьор Стоуб споделя:

„Историята е изградена върху дълбокото приятелство и отношенията между ездачите от северна Филаделфия, а аз съм особено развълнуван, че ще покажа завета им чрез този филм.“

Не знаем що за завет могат да имат ездачите на коне, но със сигурност ще гледаме, за да разберем. Сценаристи на Ghetto Cowboy са Стоуб и Дан Уолсър, а Идрис Елба не само ще изпълни една от главните роли, но и ще продуцира филма. Очакваме информация за премиерната дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.