Новините днес

Комиксовия „Black Cat and Silver Sable“ се разделя в два самостоятелни филма

Идва ни да започнем да се подиграваме с плановете на Sony за развитие на самостоятелната им комиксова вселена, базирана на супергерои на Марвел. Притежанието на правата върху редица персонажи кара мислителите в Sony да се лутат като мухи без глави и да не могат да вземат дори едно правилно решение. Е, не броим отпускането на Спайдър-мен към Дисни за MCU, тъй като това е може би един от много, много малкото им правилни ходове.

През годините обаче обявиха множество филми, в това число и Венъм, който идва на голям екран през октомври. В главната роля ще гледаме Том Харди, но пък за сметка на това рейтингът ще бъде PG-13, за да могат евентуално да го сблъскат с томхоландовия Питър Паркър, ако се стигне до подобен филм. Преди три дни обявиха и филм за ловеца Крейвън, а днес ни връщат към старите си планове за Black Cat и Silver Sable, за които писахме преди повече от година. Филмът трябваше да събере двете сексапилни героини, но впоследствие от Sony го отмениха заради промени в сценария, които „се налагали“. Е, забравете за такъв филм. Новите планове на Sony са да има два самостоятелни филма – по един за Black Cat и Silver Sable, вместо един. Знаете какво се случва с непопулярните герои и самостоятелните им филми, нали? Точно така – потъват в трета глуха и никой не си спомня повече за тях.

Все още не се разкриват допълнителни подробности, освен стартирането с филма за Black Cat. Джина Принс-Блитърууд, която беше закачена като режисьор, най-вероятно ще бъде само продуцент на новата изгъзица. Информацията за режисьор, актьорски състав и премиерна дата засега остава химера, но според нас всичко ще се разсъхне, а от Sony ще ближат люти рани.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.