Новините днес

Нов тийзър на посветения на династия Романови сериал „The Romanoffs“

Даян Лейн, Арън Екхарт, Изабел Юпер, Марте Келер, Кристина Хендрикс и Джак Хюстън са само част от актьорския състав на новия сериал на Amazon, озаглавен The Romanoffs, чиито нов тийзър трейлър е вече онлайн. Ясно е, че на фокус попада грандиозната фамилия Романови, а сериалът обещава да бъде точно толкова голям, колкото са и самите членовете на популярното семейство. Вижте:

 

Написан и режисиьран от Матю Уайнър (деветкратен носител на наградата „Еми“), The Romanoffs ще ни разкаже за хора, имащи се за наследници на прочутата руска династия. Не сме русофили, но ще гледаме, защото сме сигурни, че ще бъде особено забавно, а най-вероятно ще се наложи и да препиваме с водка след всеки епизод. Сериалът е сниман из целия свят, включително Европа, САЩ и Далечния Изток, а всеки епизод ще представи различна локация, което още повече повишава интереса ни.

Освен гореспоменатите актьори, The Romanoffs ще ни покаже с малки роли и Ноа Уайли, Катрин Хан, Кери Бише, Джей Р. Фъргюсън, Бен Майлс, Мери Кей Плейс, Грифин Дюн, Рон Ливингстън, Джон Тени, Клеа Дювал, Рада Мичъл и Емили Риъд.

Премиерата е насрочена за 12 октомври, така че имате време да си подновите абонаментите за Amazon Prime.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.