Новините днес

Нов трейлър на маниашкия сериал „Maniac“ с Ема Стоун и Джона Хил

Ставаме маниаци, когато заговорим за Джона Хил и Ема Стоун. Още повече се вманиачаваме от идеята, че скоро ще ги гледаме заедно на екран в лимитиран сериал на Netflix. Както казват колегите ни от списание Empire в Обединеното кралство – Maniac не е продължение на Superbad, но трейлърът говори, че очакванията на зрителите ще бъдат надминати.

Дали се получава така или не трябва да прецените и вие, тъй като ние вече сме си направили графика и Maniac със сигурност влиза вътре. Не ни трябва трейлър, за да се надъхаме при такъв актьорски състав, но все пак ви го показваме, за да си направите сметките:

 

Как ви се струва историята на Ани и Оуен? Още отсега ни избива на лигня и ни се иска да си отворим бързо изстудена бутилка концентрат, за да загреем подобаващо за това, което ни очаква. Режисьор на продукцията е Кари Фукунага, създател на първи сезон на Истински детектив и Beast of No Nation, така че нещата отиват съвсем към задължително гледане. Премиерата е насрочена за 21 септември, така че предплащайте абонамента за стрийминг платформата и се запасявайте с вещества.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.