Новините днес

Сър Патрик Стюарт се завръща като капитан Жак-Люк Пикард в нов Star Trek сериал!

Легендарният герой от Стар Трек Жан-Люк Пикард е на път да се завърне в чисто нов сериал с участието на Сър Патрик Стюарт в главната роля. CBS потвърди плановете си да разшири телевизионния франчайз след успеха на Star Trek: Discovery под ръководството на неговия изпълнителен продуцент Алекс Кърцман. Самият Кърцман обяви:

„За нас е чест да приветстваме сър Патрик Стюарт обратно в Стар Трек. През последните двайсет години феновете се надяваха да видят завръщането на капитан Жак-Люк Пикард и най-накрая този ден дойде.“

На Конгреса на Стар Трек в Лас Вегас в събота CBS обяви, че ново шоу ще се присъедини към към стрийминг услугата CBS All Access. Този нов сериал ще изследва следващата глава от живота на Жан-Люк Пикард и ще видим Патрик Стюарт в легендарната си роля. Самият Патрик Стюарт заяви, че все още нямат разработен сценарий, но все пак звучи особено въодушевен:

„Винаги ще съм горд, че бях част от Стар Трек: Следващото поколение. Когато приключихме със снимките на последния филм през 2002 г. почувствах, че времето ми със Стар Трек е отминало. Днес обаче дори за мен е изненада, че се чувствам развълнуван и че ще открия нови измерения с Пикард. Ние просто говорим с истории. Обещавам ви, че това ще бъде нещо много, много различно, но ще достигне до вас със същата страст, решителност и любов към материала и любовта към нашите последователи и фенове – точно както беше преди“.

Припомняме, че Стар Трек: Следващото поколение с Патрик Стюарт вървя цели седем сезона с над 170 епизода, печелейки 19 награди „Еми“. Новият сериал няма официално име, макар че Пикард ни звучи доста добре. Разбира се, няма и официална дата за премиерата, но с нетърпение очакваме да видим любимия ни Сър тново на екран точно в тази роля!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.