Новините днес

Първи поглед към трансформирания Том Харди като Ал Капоне във „Fonzo“ на Джош Транк

Може и да чакаме Венъм с Том Харди с нетърпение, но друг филм с участието на знаменития британски актьор ни е далеч повече на сърцето. Многократно сме споделяли любовта си към италианците и техните организации в САЩ, а Ал Капоне ни е нещо като идол. За Ал Капоне ще става дума и във Fonzo на Джош Транк, a Харди ще изпълни главната роля. Досега сме харесвали само Робърт Де Ниро в ролята, но от снимките имаме усещането, че скоро ще имаме нов любимец в ролята.а

Официалните снимки идват личния профил на Харди в Instagram и ви ги показваме в цялата им прелест. Насладата за очите и сетивата е повече от осезаема:

 

Chasing Fonzo 🔥♠️

Публикация, споделена от Tom Hardy (@tomhardy) на

Chasing Fonzo ♠️🔥

Публикация, споделена от Tom Hardy (@tomhardy) на

Ain’t nothin but a gangster party 💯🔥💀♠️

Публикация, споделена от Tom Hardy (@tomhardy) на

Настръхнахме почти като български патриот по време на митинг на Атака! Fonzo ще разказва за последните години от живота на емблематичния гангстер, в които той се бори с последствията от сифилиса и последващата деменция. Заснет за краткото, но изтощаващо време от шест седмици с 19-часови работни дни, Fonzo не само вдъхновява Харди да се потопи изцяло в образа, но и дори успява да го накара да бъде абсолютен непукист, що се отнася до очакванията на продуценти и фенове за изпълнението му:

„Том е наемник, що се отнася до работа. На Том не му пука какво мисли сценаристът, режисьорът или Лари от Балтимор.“

Да. Трето лице. Само Том Харди и Златан Ибрахимович могат да говорят за себе си в трето лице. Спомняме си за наш колега, който се наричаше „Тигърчето“, но бързо напусна офиса, защото такива тигърчета ги ринем с лопатите. На Харди обаче само се възхищаваме.

Премиерата на Fonzo е насрочена за някое време догодина, а ние се радваме, че гангстерското кино може да се завърне с гръм и трясък, отнасяйки евтините и сълзливи истории, с които ни заливат напоследък. Moonlight, теб имаме предвид.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.