Новините днес

Теса Томпсън ще участва в новата версия на „Лейди и Скитника“

Следвайки участията ѝ в два от най-аплодираните филми на годината, а именно Sorry to Bother You и Annihilation, сега, Теса Томпсън е в процес на преговори за участие в игралната версия на Лейди и Скитника. Освен нея, звездата от Доктор Стрейндж, Бенедикт Уонг, се очаква да влезе в ролята на английския булдог Бул.

Филмът ще следва тенденцията, зададена от Disney през последните години – да представят отново на екран възможно всеки анимиран филм, който са правили някога, но в игрален/CGI хибрид. Оригиналната анимационна класика от 1955 г. разказва историята на американската кокершпаньол Лейди, която живее сред изискано семейство от средната класа и мъжкия, заблуден и нечистокръвен пес, известен като Скитника. Когато двете кучета се срещат, те се впускат в романтично приключение (замислете се само за иконичната сцена със спагетите) и в крайна сметка се влюбват. Вече знаем, че Джъстин Теру ще даде гласа си за Скитника, а сега очакваме и Томпсън, да участва с гласа си в тази «спагетена целувка».

Кийърс Клеймънс (Опиат) ще участва като Дарлинг, докато номинираната за Еми актриса, Ашли Дженсън (Extras) ще озвучи Джаки, която е една от най-близките приятелки на Лейди. В оригиналния филм, тази приятелка беше Джок.

Чарли Бийн (LEGO Ninjago: Филмът) ще режисира филма по сценарий на Андрю Бужалски, а Бригъм Тейлър ще бъде продуцент. Любопитното за този римейк е, че той ще бъде заснет специално за стрийминг услугата на Disney, което означава, че в най-добрия вариант ще имаме възможност да го гледаме към края на 2019 г.

След участието си в Крийд, Томпсън се превърна в една от търсените актриси на Холивуд. Изигра Валкирия в Тор: Рагнарок, която се превърна в една от любимите героини в обединената вселена на Марвел, а по-късно получи и ключова роля в Западен свят на HBO. Annihilation беше следващата стъпка в Sci-Fi участията ѝ и това затвърдни популярността и сред феновете. От Сони очевидно са харесали химията между Томпсън и Крис Хемсуърт в Тор: Рагнарок, защото веднага след това започнаха да правят планове те двамата да участват в планирания спин-оф на Мъже в черно. Актрисата скоро ще повтори ролята си в Крийд 2, така че ако всичко върви по план, тя ще завърши годината си с удар в бокс-офиса. Очакваме Томпсън да събере погледите на Награди „Независим дух“, главно защото филмът ѝ Sorry to Bother You има невероятните 94% одобрение от критиците.

Също като Томпсън, Уонг участваше в Annihilation и филмовата вселена на Марвел (последно изиграл ролята си в Отмъстителите: Война без край). Той наскоро приключи снимките на филма на Анг Лий, Gemini Man, в който си партнираше с Уил Смит. Другата му предстояща роля ще можем да гледаме в предстоящия филм на Армандо Янучи, The Personal History of David Copperfield заедно с Дев Пател.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.