Новините днес

Тийзър трейлър на трети сезон на „Истински детектив“

HBO определено знаят как да изненадват. Веднага след излъчването на последния епизод на високооценения им от критиците сериал Sharp Objects, компанията се възползва на макс от високата зрителска аудитория и излъчи първия трейлър на предстоящия трети сезон на Истински детектив.

С участието на Махершала Али, Кармен Еджого, Стивън Дорф, Рей Фишър, Скот Макниърни и Мами Гъмър, новият сезон се очакваше да излезе през втората половина на 2019 г., но с първия изненадващ трейлър научаваме, че излъчването ще започне още през януари.

Първият сезон на създаденият от Ник Пизолато сериал беше огромен успех и получи невероятни ревюта от критиците. Уди Харелсън, Матю Макконъхи и режисьора Кари Фукунага създадоха нещо наистина впечатляващо. Вторият сезон обаче с участието на Колин Фарел, Рейчъл Макадамс и Винс Вон буквално се сгромоляса под очакванията и амбициите на критиците и публиката.

Пизолато е на път да получи така желаното си изкуплението с трети сезон, като дори е потърсил съветите на приятеля си Дейвид Милч.

Третият сезон на Истински детектив ще се развива в няколко времеви периода. Ситуиран в Озарките, с амбициозна история, включваща „ужасяващо престъпление“ и „мистерия, която се задълбочава в продължение на десетилетия и се развива в три отделни периода“. С тези думи, Али, който ще изиграе детектива Уейн Хейс описва дългоочаквания трети сезон на сериала. Стивън Дорф ще изиграе неговият партньор, детектив Роланд Уест – държавният изследовател в Арканзас. Кармен Еджого ще бъде в ролята на Амелия Реард – учителка, която има връзка с две изчезнали деца през 1980 г.

Завръщането на сериала естествено не мина без драма. Феновете се зарадваха, че Джереми Саолниър (режисьор на страхотните „Зелената стая“ и  „Blue Ruin“) ще режисира по-голямата част от епизодите на новия сезон, но творческите различия между него и Пизолато доведоха до заснемането на само два епизода.

Вместо него, Даниел Сакайм се зае с режисурата и е ясно. Режисьорът е известен най-вече със сериала „Американците“. Въпреки всички забавяния, промени, очкавания и опасения, вече е сигурно – Истински детектив се завръща след пет месеца и това определено си е повод за празнуване. Остава ни само да се надяваме, че това празнуване ще продължи по време на третия сезон, а дано и след него.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.