Новините днес

Дейв Батиста под въпрос за участие в „Пазители на галактиката vol. 3“

От всички членове на Пазителите на галактиката, Дейв Батиста все по-често изразява мнението си относно уволнението на Джеймс Гън. Припомняме, че Дисни уволниха режисьора на двата успешни филма заради обидни постове отпреди 10 години в Туитър. По този начин третата част от поредицата е на изчакване. Изказванията на Батиста пък поставят под въпрос бъдещето на Дракс в тази вселена.

Говорейки в предаването на Джонатан Рос, Батиста отново споменава, че филма е замразен за момента и че ако трябва да бъде честен не е сигурен дали иска да работи за Дисни.

Дори и след множеството опити на актьорският състав на филма и на много други знаменитости да убедят Дисни да наемат Гън отново това няма да се случи. Предполагаше се, че Дисни ще наемат нов режисьор и ще използват сценария на Джеймс Гън с нанесени корекции, но тъй като Marvel Studios все още не са обявили списъкът си с филми за Phase 4, бъдещето на Guardians of the Galaxy Vol.3 е под въпрос, същото важи и за бъдещето на Дракс. Последно видяхме как той се изпари след смелите действия на Танос, въпроса е дали ще се върне скоро?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.