Новините днес

Хенри Кавил ще бъде Гералт във „Вещерът“ по Анджей Сапковски!

Феновете на компютърната игра The Witcher ще имат още повод да почерпят. Ще черпят и литературните фенове, които са влюбени в поредицата Вещерът на Анджей Сапковски. Netflix сензационно обявиха, че подготвят сериал по поредицата, а в главната роля на Гералт от Ривия ще влезе познатият ни от DC вселената, последната Невъзможна мисия и чудния шпионски Мъжът от U.N.C.L.E. Хенри Кавил! БУМ! Този път – без мустак и ненужни CGI ефекти.

Новината за Вещерът ни зарадва, защото обичаме книжната поредица, а на всичкото отгоре самият Кавил е запален геймър и върл почитател на игрите, което го прави още по-подходящ за ролята.Първият сезон на сериала ще се състои от осем епизода, а според създателите, епизодите ще следват плътно действието в книгите. По повод назначението на Кавил има и изявление от Лорън С. Хисрич, изпълнителен продуцент, което ни говори, че Супермен е бил перфектният избор:

„Срещнах се само веднъж с него. Нямах все още сценаристи и сценарии, а само зелена светлина и много страст. Това беше преди четири месеца и никога няма да забравя желанието, с което той дойде (на срещата). Той е Гералт. Той винаги е бил.“

Остава ни да разберем всички останали подробности, но едно е ясно – Вещерът ще бъде следващият хит, а Игра на тронове вече има много сериозна конкуренция.

1 Comment on Хенри Кавил ще бъде Гералт във „Вещерът“ по Анджей Сапковски!

  1. Аз съм предоволен! Хенри Кавил ми направи впечатление още с учатието си в Тюдорите и за себе си мога да кажа, че не съм притеснен – ще се справи с ролята на Гералт. Той е човекът!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.