Новините днес

Нови снимки „зад кадър“ от снимачната площадка на „Междузвездни войни: Епизод IX“

Миналата седмица онлайн бяха пуснати няколко снимки „зад кадър“ от снимките на Междузвездни войни: Епизод IX, но решихме да не ви ги пускаме, защото бяха с отвратително качество и ни напомниха за времената, когато гледахме порно на клипове с .3gp формат- трябваше голямо въображение, за да се достигне до някакъв реален извод. Днес обаче имаме няколко кадъра, които ни радват страшно много с качество и които искаме да видите:

Така. Продукцията вече е на повече от месец, а Дж. Дж. Еймбрамс и Лукасфилм правят всичко по силите си, за да запазят тайните само за тях и да не пускат излишни бомби в небитието. Новите кадри са от студиото Блек Парк в Англия, където в момента протичат снимките, а всичко дотук ни напомня на джунгла, подобна на Ендор. Сокола също е там, а Рей е все така секси в парцаливите си дрешки.

Макар и малко, тези снимки повдигат фенщината в нас и ни карат да тръпнем в очакване за догодина, когато филмът ще излезе по кината и ще завърши сагата за семейство Скайуокър. Междувременно чакаме и Star Wars: Resistance, чиято премиера ще се състои по Disney Channel следващия месец.

Междузвездни войни: Епизод IX ще ни покаже Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Адам Драйвър, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Кери Ръсел, Били Лурд, Мат Смит, Марк Хамил, Кари Фишър, Лупита Нионг’о, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Джими Вий, а премиерата е насрочена за 20 декември 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.