Новините днес

Райън Джонсън ще режисира детективския „Knives Out“ с Даниел Крейг

След като Междузвездни войни: Последните джедаи раздели феновете както бомбардировач унищожава дредноут, режисьорът Райън Джонсън ще се отдалечи от любимата ни галактика, започвайкиработа по нов проект. Името на заглавието, по което ще работи Джонсън, е Knives Out –  история за убийство и загадъчна престъпност. Продуцент ще бъде Рам Бъргман, а в главната роля ще видим не кой да е, а Даниел Крейг. Снимките ще започнат този ноември, а Крейг ще бъде свободен да влезе в продукцията, след като Бонд 25 е в застой след изненадващото напускане на режисьорския стол от Дани Бойл.

„Оромен фен съм и винаги съм искал да работя с него, а докато работих по сценария, опитвайки се да го направя правилно, Рам и аз се чудехме кой може да бъде детективът“, казва Джонсън пред Deadline. – След това чухме, че Даниел е свободен и това бе перфекният прозорец за нас. Той е актьор с изключителна популярност и се зарадвахме, че открихме този съвременен детектив по пътя към създаването на „нов Поаро“.

Според информацията от Deadline, филмът ще бъде „класически“, тъй като Джонсън е фен на Агагата Кристи, а Крейг ще бъде детективът, нает да разследеа случая.

Все още не е обявено кое студио ще бъде дистрибутор на филма, но очакваме големите компании да започнат да наддават за продукцията на Джонсън. Определно нямаме търпение да видим работата на Джонсън и Крейг извън франчайзите, които ги направиха известни.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.