Новините днес

Шестият филм за Джон Маклейн вече с официциално заглавие

Преди няколко седмици писахме за предстоящия шести филм от вечната поредица Умирай трудно. Тогава споделихме, че новият филм ще ни покаже младата версия на Джон Маклейн, а лично Брус Уилис ще участва в подбора на актьора, който да представи култовия екшън герой с бял потник. Днес имаме повече подробности за предстояшия филм.

Добрата новина е, че самият Брус Уилис също ще участва, а действието ще се развива в две времеви линии. Едната ще бъде в съвремието, където Джон на цели 60 години отново ще раздава правосъдие. Другата линия ще бъде в миналото и ще покаже Джон в периода на двайсетте му години и да, познахме – отново ще раздава правосъдие. Другата важна подробност е, че работното заглавие на филма, което беше Die Hard: Year One вече е променено, а официалното заглавие ще носи простичкото McClane.

Трябва да кажем, че на нас името McClane за този филм ни допада. Едва ли има уважаващ себе си зрител, който да не е гледал поне един филм от поредицата, а името Маклейн се свързва единствено и само с Умирай трудно. Джон винаги ни е бил един от идолите и винаги му се радваме, въпреки простотията в последния филм. Надяваме се сега нещата да бъдат изгладени и да получим нов и по-як продукт, който да ни върне детските спомени.

McClane има и режисьор и това е Лен Уайзман, а в най-скоро време започват снимките на филма. Все още няма обявена премиерна дата, но с оглед на заглавието и подробностите, то най-вероятно съвсем скоро ще имаме повече информация и за премиерата, и за актьора, който ще се опита да бъде Уилис. Чакаме с нетърпение.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.